Els nostres serveis

Professionals de confiança

A Montmeló Veterinaris ens dediquem a proporcionar una àmplia gamma de serveis veterinaris per garantir la salut i el benestar dels vostres estimats animals de companyia. El nostre equip de professionals qualificats està aquí per atendre totes les necessitats dels vostres gossos i gats amb cura i dedicació. Entre els nostres serveis, oferim consultes veterinàries, vacunacions, cirurgies, tractament de malalties, proves diagnòstiques, neteja dental, gestió de paràsits i molt més. Treballem amb la tecnologia més avançada i seguim les últimes pràctiques veterinàries per proporcionar el millor servei possible als nostres clients i les seves mascotes. Confieu en nosaltres per cuidar dels vostres amics peluts com si fossin els nostres propis.

Analítiques complertes i al moment

Comptem amb un laboratori intern de darrera generació que ens permet dur a terme analítiques completes amb resultats immediats, incloent hemogrames, bioquímica, medicions hormonals i detecció de malalties infeccioses com parvovirosi, leishmania, leucèmia i inmunodeficiència felina. També realitzem anàlisis d'orina i fecals. Ens adaptem a les necessitats de cada pacient per determinar el tipus d'analítica o perfil més adequat segons la seva patologia, edat, raça i simptomatologia.

Montmeló Veterinaris ofereix una àmplia gamma de serveis veterinàris, incloent analítiques completes, cirurgia, radiografies, assessorament nutricional i més. Amb professionals dedicats i instal·lacions de primera classe, els teus animals estan en bones mans. Visita'ns avui mateix!
Vine a descobrir les excel·lents instal·lacions de Montmeló Veterinaris, el teu aliadat en la salut dels teus amics peluts. Especialistes en veterinària canina i felina, sempre a la teva disposició.

Ecografia abdominal i ecocardiografia

Al nostre equip, comptem amb un ecògraf i un veterinari especialitzat en diagnòstic per imatge. Aquesta tècnica, no invasiva i sovint sense necessitat de sedació, és una eina diagnòstica excepcionalment útil en la pràctica clínica diària. Ens permet examinar l'estructura interna dels òrgans abdominals amb gran precisió. Per al servei d'ecocardiografia, col·laborem amb especialistes externs que visiten el nostre centre. Això ens permet diagnosticar ràpidament patologies cardíaques i toràciques, ajudant-nos a prendre decisions i establir el tractament més adequat per a cada cas.

Cirugia

A la nostra clínica, disposem d'una àrea de prequiròfan i quiròfan per a la realització de diverses cirurgies preventives com castracions, esterilitzacions, extirpació de nòduls i neteges dentals. Abans de la cirurgia, realitzem proves preoperatòries essencials per garantir la seguretat del pacient. El nostre quiròfan està equipat amb anestèsia inhalada i monitorització constant del pacient. Col·laborem amb veterinaris especialitzats en cirurgia ortopèdica quan sigui necessari. Totes les cirurgies que realitzem són ambulatòries, però en casos de procediments més complexos que requereixin hospitalització nocturna, derivem el pacient a un hospital de referència adequat segons les necessitats del cas.

Visita les instal·lacions de Montmeló Veterinaris, el centre de referència per a la veterinària de gossos i gats al Vallès. Amb un equip de professionals dedicats al servei dels teus animals.
Explora les completament equipades instal·lacions de Montmeló Veterinaris, el lloc ideal per al benestar del teu gos o gat. Amb professionals especialitzats en veterinària canina i felina, sempre compromesos amb la salut dels animals.

Hospitalització diürna

Tenim una sala d'hospitalització per a ingressos diürns, especialment dissenyada per a tractaments que requereixin fluidoteràpia, sondatges, medicacions intravenoses i un seguiment rigorós del pacient. El nostre equip té una llarga experiència en medicina d'urgència i hospitalització, i està capacitat per proporcionar un nivell excepcional d'atenció a les mascotes en moments crítics. Ens assegurem que els animals ingressats rebin el màxim confort i suport durant el seu temps a la nostra clínica, vetllant pel seu benestar i recuperació òptima.

Radiografies

A Montmeló Veterinaris, oferim un servei complet de radiografies veterinàries per al diagnòstic precís i el tractament efectiu dels vostres animals de companyia. Amb la tecnologia més avançada i un equip de professionals experimentats, estem compromesos a proporcionar una atenció de primera classe per garantir la salut i el benestar dels vostres estimats animals. Les radiografies són una eina essencial per detectar problemes de salut ocults, com fractures, tumors o anomalies òssies, i ens permeten prendre decisions informades sobre el tractament. Amb el nostre servei de radiografia, podeu estar tranquils sabent que els vostres animals estan en bones mans i reben el millor cuidat possible.

Montmeló Veterinaris ofereix una àmplia gamma de serveis veterinàris, incloent analítiques completes, cirurgia, radiografies, assessorament nutricional i més. Amb professionals dedicats i instal·lacions de primera classe, els teus animals estan en bones mans. Visita'ns avui mateix!
Montmeló Veterinaris. El teu centre veterinari al Vallès. Especialistes en veterinaria canina i felina, professionals al teu servei.

Assesorament nutricional

A Montmeló Veterinaris oferim un servei d'assessorament nutricional especialitzat per a garantir la salut i el benestar dels vostres animals de companyia. Entenem que una dieta equilibrada és fonamental per a la seva salut general i la seva qualitat de vida. Amb el nostre equip de professionals veterinaris especialitzats en nutrició, us proporcionem orientació personalitzada i consells adaptats a les necessitats específiques de cada mascota. Ja sigui per a la gestió del pes, el tractament de condicions mèdiques o simplement per assegurar una nutrició òptima, estem aquí per ajudar-vos a prendre les millors decisions per al benestar dels vostres companys animals.

Salut dental

A Montmeló Veterinaris, estem compromesos amb la salut dental dels vostres animals de companyia. Sabem que una boca sana és clau per al seu benestar general i la seva qualitat de vida. Amb el nostre servei d'assessorament en salut dental, el nostre equip de professionals veterinari us proporcionarà orientació especialitzada per mantenir una salut dental òptima per als vostres animals. Des de la higiene dental regular fins al tractament de problemes dentals més complexos, estem aquí per ajudar-vos a garantir que les seves dents estiguin en les millors condicions possibles. Amb el nostre enfocament preventiu i el nostre coneixement expert en odontologia veteriànria, treballem per assegurar una boca saludable i somrient per als vostres estimats companys animals.

Visites veterinaries Cat Friendly - Montmeló Veterinaris
Vacunes i desparasitacions Consells per a la salut del teu pelut - Montmeló Veterinaris

Vacunació

A Montmeló Veterinaris, la vacunació és una part fonamental del nostre compromís amb la salut dels vostres animals de companyia. Entenem la importància de les vacunes per prevenir malalties contagioses i protegir-los de possibles amenaces per a la seva salut. Amb el nostre servei de vacunació, oferim un pla personalitzat de vacunació adaptat a les necessitats específiques de cada mascota. El nostre equip de professionals veterinari us proporcionarà assessorament expert sobre quines vacunes són necessàries i el calendari de vacunació òptim per garantir una protecció efectiva. Treballem per assegurar que els vostres companys animals estiguin protegits i gaudint d'una vida llarga i saludable.

Especialitats

A Montmeló Veterinaris, col·laborem amb una xarxa de professionals i especialistes externs altament qualificats per proporcionar una atenció integral als vostres animals de companyia. Amb la nostra extensa xarxa de col·laboradors, garantim que els vostres animals rebin el millor tractament possible, ja sigui per a consultes especialitzades, intervencions quirúrgiques o proves diagnòstiques avançades. Treballem estretament amb veterinaris especialitzats en diferents àrees, com ara traumatologia, dermatologia, neurologia i cardiologia, per assegurar-nos que els vostres animals rebin una atenció completa i personalitzada segons les seves necessitats específiques.

Montmeló Veterinaris ofereix una àmplia gamma de serveis veterinàris, incloent analítiques completes, cirurgia, radiografies, assessorament nutricional i més. Amb professionals dedicats i instal·lacions de primera classe, els teus animals estan en bones mans. Visita'ns avui mateix!